RASAMAYI FOODS

RASAMAYI FOODS Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 238 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rasamayi Foods. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 12:24 Delicious
12 mei 2022 om 19:10 Wordt niet naar de klant geluisterd :( 2 keer besteld, beide keren aangegeven dat ik het niet te pittig wilde. Beide keren zo extreem pittig dat ik alles heb moeten weg gooien. Ik ben dol op Indiaas eten, maar hier bestel ik nooit meer.
24 apr 2022 om 0:01 Food quality is going down day by day. We were served stale Rasmalais.
15 apr 2022 om 13:58 We ordered Samosa, they were Samosa that were deepfried again and then served to us. Please do not deep fry an already fried Samosa
6 apr 2022 om 20:06 Quantity -1 Quality +0.5
31 mrt 2022 om 22:07 Super lekker eten, bezorging duurde wat kan. Echter werd ik wel netjes telefonisch te woord gestaan. We bestellen zeker nog een keer!
26 mrt 2022 om 22:08 My partner and I were very disappointed with the food. 1. In the naan bread were hairs. 2. The butter chicken curry was very oily, and did not taste good. 3. The chicken itself was not tender and had a weird texture. The food ended up in the bin.
25 mrt 2022 om 21:34 There was egg missed in my biriyani.
23 mrt 2022 om 19:13 Very good
22 mrt 2022 om 21:54 Food tasted bland, ordered tikka masala and butter chicken both tasted almost the same. Butter chicken had no butter in it, almost soup like substance. Chicken pieces were chewy.
22 mrt 2022 om 10:14 Ik had de kip biryani besteld. Hier staat niks van pittig bij. Toch kreeg ik een ongelooflijk pittige maaltijd. Jammer want mijn kind heeft hierdoor niet mee kunnen eten en ik ook amper. Super jammer want het was wel goed gekruid.
19 mrt 2022 om 21:53 Veg box menu not good